Bedwantsen in bed. Laat de bedwantsen-specialist uw bedwantsen bestrijden. Bedwantsen bestrijding door de professional

Bedwantsen verzamelen zich bijvoorbeeld in de rand van uw matras.

Heeft u last van bedwantsen? Dit manifesteert zich door jeukende bultjes op uw lichaam, naast kleine bloedvlekjes in uw lakens. Bedwantsen behoren tot de meest hardnekkige insecten die er te vinden zijn. Ze zijn dan ook heel moeilijk te bestrijden. Het is eigenlijk niet te doen om zelf met de bestrijding van bedwantsen aan de slag te gaan. Dit is namelijk een insect dat zich niet zomaar laat weghalen! Ze zijn moeilijk te vinden, zelfs voor experts. Daarom gaat het er bij bedwantsen bestrijden grondig aan toe. Bij de Bedwantsen Specialist bent u aan het juiste adres als u uw bedwantsen weg wilt laten halen.

 

Meer weten over bestrijding van bedwantsen?

Neem voor meer informatie over bestrijding van bedwantsen vandaag nog contact met ons op. We bekijken samen met u de omvang van uw probleem en wat we hier aan kunnen doen. Neem vandaag nog contact met ons op via nummer telefoonnummer 085-4000600.

Bedwantsen bestrijding op maat

Als u merkt dat u last heeft van bedwantsen, dan is het van groot belang om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Bedwantsen planten zichzelf namelijk erg snel voort en dat is niet iets waar u op zit te wachten. Het is van groot belang deze plaag zo snel mogelijk op te lossen. Neem hiervoor contact op met de Bedwantsen Specialist. Wij zorgen dat er binnen 24 uur stappen worden genomen om u van uw probleem af te helpen. Wij komen bij u langs om te bekijken of u inderdaad last heeft van bedwantsen en om te bekijken wat hier aan gedaan kan worden. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd een laag tarief. 

De kosten van bedwantsen bestrijding?

Het bestrijden van bedwantsen is een intensieve klus, waar professionele bestrijdingsmiddelen bij worden gebruikt. Toch hoeft u bij ons niet bang te zijn voor al te hoge kosten. Wij bieden u namelijk een laagste prijs garantie. Wij werken daarom met een vast laag tarief en berekenen géén voorrijkosten. Hoeveel een bestrijding in uw geval zou kosten hangt met name af van de grootte van uw probleem en hoeveel ruimtes er behandeld dienen te worden. Bel ons voor meer informatie op 085-4000600 of laat uw telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen.

Werkwijze bedwantsen bestrijding

Dankzij de innovatieve methode van de Bedwantsen Specialist kunnen wij u garanderen dat wij een totaal oplossing hebben voor uw bedwantsen probleem. Wij combineren namelijk het beste van hittebehandeling, bevriezing en de chemische bestrijding methodes. Het doden van alle levensstadia door middel van hitte en/of bevriezing en de extra bescherming van de chemische bestrijding. Met onze speciale apparatuur verhitten wij, zeer lokaal, alle plaatsen waar de bedwantsen kunnen zitten of eitjes hebben achtergelaten. Daarnaast zullen wij ook de verstopplaatsen behandelen met een vriesspray zodat de bedwantsen geconfronteerd worden met temperaturen van wel -45 graden celsius. Hierdoor zullen de cellen van bedwantsen afsterven, en zij dus ook. Na de hitte behandeling en de koubehandeling zullen wij ook een chemische bedwantsen bestrijding uit voeren. Dankzij onze drietraps bedwantsen bestrijding kunnen wij garanderen dat u snel en effectief van uw bedwantsen verlost zult zijn. Wilt u graag meer weten over onze bedwantsen bestrijding? Bel dan met 085-4000600, onze medewerkers staan u graag te woord.

  • Géén Voorrijkosten
  • Innovatieve methode
  • Binnen 24 uur geholpen
  • All-Inclusive prijs

Matras reiniging bij bedwantsen

Bij de gedachte aan al die beestjes in en om het bed, heeft mening persoon al de gedachte gehad om het matras weg te gooien of nog erger. Maar na een goede bedwantsenbestrijding is de overlast al weg, maar toch heeft men nog het gevoel dat het niet lekker zit. Daarom is het ook mogelijk om gebruik te maken van een extra service als u uw bedwantsen laat bestrijden door de Bedwantsen Specialist. Wij kunnen namelijk uw matras ook reinigen, zodat uw matras een stuk schoner aanvoelt en u ook echt van de beestjes af bent. Een matrasreiniging helpt ook tegen stofmijt. Uw matras wordt door middel van stoom gereinigd door onze medewerker, hierbij worden géén chemicaliën gebruikt en kunt u al zeer snel weer gebruik maken van uw bed.

Matrasreiniging door de bedwantsen specialist

Bij een bedwantsenbestrijding kunt u ook uw matras laten reinigen door middel van stoom extractie.

Uitwerpselen samen met een bedwants aangetroffen tijdens een inspectie. Dit is aangetroffen in een laken.

Hoe herkent u bedwantsen?

Er zijn behoorlijk wat fabeltjes over bedwantsen. Een er van is dat ze zo klein zijn dat men ze niet kan zien. U kunt wel degelijk bedwantsen zien, ondanks dat ze slechts 6mm groot zijn. Omdat ze lichtschuw zijn, zult u ze overdag niet snel zien. Toch kunt u ze aantreffen, als u maar op de juiste plekken zoekt. Denk aan bijvoorbeeld de naden van uw matras en hoofdbord. Of de kieren die zitten in uw nachtkastje of bedbodem. Wilt u graag meer weten over hoe u bedwantsen herkent?  Twijfelt u of u last heeft van bedwantsen? Vraag dan een inspectie aan bij de Bedwantsen Specialist.

Symptomen bedwantsbeten

Heeft u last van meerdere rode bulten, rode plekken op een of meerdere lichaamsdelen? Heeft u daarnaast last van zwellingen rondom deze plekken? Last van veel jeuk? Mogelijk heeft u dan last van bedwantsen. Aan te raden is dan om contact op te nemen met een arts om zaken zoals allergieën uit te sluiten, en tevens kunt u dan een inspectie aanvragen bij de Bedwantsen Specialist. Onze specialisten komen graag bij u langs om na te gaan of u daadwerkelijk last heeft van bedwantsen. Het herkennen van bedwantsen is soms lastig, vraag daarom altijd hulp van een professionele ongediertebestrijder.

Word u gebeten door bedwantsen? Dan heeft u een bedwantsenbestrijding nodig! Bel direct 085-4000600

Als er bedwantsen zijn word u al snel gebeten, en krijgt u de typische rode bulten.

Veelvuldig bedwantsen aangetroffen? Bedwantsenbestrijding nodig?

Bedwantsen van diverse levensstadia bij elkaar

Hoe voorkomt u bedwantsen?

Bedwantsen komen over het algemeen mee als u op vakantie bent geweest. Ze bevinden zich regelmatig in hotels en verstoppen zich dan in uw koffer. Zorg er daarom altijd voor dat uw kleding en overige was onmiddellijk op 60 graden gewassen wordt en pak uw koffer niet uit in uw slaapkamer. Om bedwantsen te voorkomen is het regelmatig wassen van uw beddengoed zeer aan te raden. Tevens het regelmatig op mogelijke verstopplaatsen een inspectie uitvoeren is aan te raden. Hiermee voorkomt u niet zozeer dat u bedwantsen krijgt, maar u vind hen dan vele malen eerder waardoor een plaag word voorkomen. Voor Hotels, Bed & Breakfast en andere vakantie gelegenheden is het altijd mogelijk om de kamers met regelmaat te laten controleren op bedwantsen. Wilt u hier graag meer over weten? Bel dan eens met 085-4000600.