Laagste prijs garantie
Bel direct: 085-4000600

Neem nu afscheid van bedwantsen
contact opnemen

Bedwantsen bestrijden

Heeft u last van bedwantsen? Dit manifesteert zich door jeukende bultjes op uw lichaam, naast kleine bloedvlekjes in uw lakens. Bedwantsen behoren tot de meest hardnekkige insecten die er te vinden zijn. Ze zijn dan ook heel moeilijk te bestrijden. Het is eigenlijk niet te doen om zelf met de bestrijding van bedwantsen aan de slag te gaan. Dit is namelijk een insect dat zich niet zomaar laat weghalen! Ze zijn moeilijk te vinden, zelfs voor experts. Daarom gaat het er bij bedwantsen bestrijden grondig aan toe. Bij de Bedwantsen Specialist bent u aan het juiste adres als u uw bedwantsen weg wilt laten halen.

 

Bedwantsen bestrijding op maat

Als u merkt dat u last heeft van bedwantsen, dan is het van groot belang om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Bedwantsen planten zichzelf namelijk erg snel voort en dat is niet iets waar u op zit te wachten. Het is van groot belang deze plaag zo snel mogelijk op te lossen. Neem hiervoor contact op met de Bedwantsen Specialist. Wij zorgen dat er binnen 24 uur stappen worden genomen om u van uw probleem af te helpen. Wij komen bij u langs om te bekijken of u inderdaad last heeft van bedwantsen en om te bekijken wat hier aan gedaan kan worden. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren altijd een laag tarief. Bel ons op 085-4000600 of laat uw telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen.

  

 


De kosten van bedwantsen bestrijding?

Het bestrijden van bedwantsen is een intensieve klus, waar professionele bestrijdingsmiddelen bij worden gebruikt. Toch hoeft u bij ons niet bang te zijn voor al te hoge kosten. Wij bieden u namelijk een laagste prijs garantie. Daar komt bij dat u bij ons een all-in prijs betaalt. Met andere woorden: bij ons geen onverwachte kosten achteraf! Houd er hierbij rekening mee dat de prijs van een bestrijding altijd afhangt van de grootte van de klus. Een bedwantsen bestrijding is bij ons al mogelijk vanaf € 125,- inclusief btw.

 

Werkwijze bedwantsen bestrijding

Dankzij de innovatieve methode van de Bedwantsen Specialist kunnen wij u garanderen dat wij een totaal oplossing hebben voor uw bedwantsen probleem. Wij combineren namelijk het beste van hittebehandeling en de chemische bestrijding methodes. Het doden van alle levensstadia door middel van hitte en de extra bescherming van de chemische bestrijding. Met onze speciale apparatuur verhitten wij, zeer lokaal, alle plaatsen waar de bedwantsen kunnen zitten of eitjes hebben achtergelaten. Om na deze behandeling ook een chemische bedwantsen bestrijding uit te voeren. Dankzij onze tweezijdige bedwantsen bestrijding kunnen wij garanderen dat u snel en effectief van uw bedwantsen verlost zult zijn. Wilt u graag meer weten over onze bedwantsen bestrijding? Bel dan met 085-4000600, onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Bij bedwantsen.......... bel de expert

 

Hoe voorkomt u bedwantsen?

Bedwantsen komen over het algemeen mee als u op vakantie bent geweest. Ze bevinden zich regelmatig in hotels en verstoppen zich dan in uw koffer. Zorg er daarom altijd voor dat uw kleding en overige was onmiddellijk op 60 graden gewassen wordt en pak uw koffer niet uit in uw slaapkamer.

 

Hoe herkent u bedwantsen?

Er zijn behoorlijk wat fabeltjes over bedwantsen. Een er van is dat ze zo klein zijn dat men ze niet kan zien. U kunt wel degelijk bedwantsen zien, ondanks dat ze slechts 6mm groot zijn. Omdat ze lichtschuw zijn, zult u ze overdag niet snel zien. Toch kunt u ze aantreffen, als u maar op de juiste plekken zoekt. Denk aan bijvoorbeeld de naden van uw matras en hoofdbord. Of de kieren die zitten in uw nachtkastje of bedbodem. Wilt u graag meer weten over hoe u bedwantsen herkent?  Twijfelt u of u last heeft van bedwantsen? Vraag dan een inspectie aan bij de Bedwantsen Specialist.

 

Symptomen bedwantsbeten

Heeft u last van meerdere rode bulten, rode plekken op een of meerdere lichaamsdelen? Heeft u daarnaast last van zwellingen rondom deze plekken? Last van veel jeuk? Mogelijk heeft u dan last van bedwantsen. Aan te raden is dan om contact op te nemen met een arts om zaken zoals allergieën uit te sluiten, en tevens kunt u dan een inspectie aanvragen bij de Bedwantsen Specialist. Onze specialisten komen graag bij u langs om na te gaan of u daadwerkelijk last heeft van bedwantsen. Het herkennen van bedwantsen is soms lastig, vraag daarom altijd hulp van een professionele ongediertebestrijder.


Meer weten over bestrijding van bedwantsen?

Neem voor meer informatie over bestrijding van bedwantsen vandaag nog contact met ons op. We bekijken samen met u de omvang van uw probleem en wat we hier aan kunnen doen. Neem vandaag nog contact met ons op via nummer telefoonnummer 085-4000600.

 

 

Neem nu contact op voor een inspectie

"Top service, snel en duidelijk advies. Er werd netjes en snel gewerkt."

Claudia

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

Petra

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. En nu van mijn bedwantsen af."

Maarten