Laagste prijs garantie
Bel direct: 085-4000600

Neem nu afscheid van bedwantsen
contact opnemen

Bedwantsen bestrijden Spoedservice

Een lekker weekendje weg geweest of net terug van vakantie? Uw woning ingericht met tweedehands meubels? Ineens ontdekt u rode bultjes, en deze jeuken ook nog eens! Voor u het beseft is wordt uw woning geterroriseerd door een plaag. Bedwantsen bestrijden is geen makkelijke taak. Wij raden u aan om direct contact op te nemen met ons. Wij als bedwantsen specialist helpen u graag met bedwantsen bestrijden. Wij rekenen géén voorrijkosten en komen binnen 24 uur bij u langs. Met onze spoedservice helpen wij u nog dezelfde dag met uw probleem. Bel direct 085-4000600.

 

Professionele bedwantsen bestrijding

Als u last heeft van bedwantsen neem dan direct contact op met onze professionele bedwantsen bestrijders. Wij zorgen ervoor dat u weer ongestoord kunt genieten van uw nachtrust. Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse. Wij hanteren een vast laag tarief en berekenen géén voorrijkosten. Neem nu direct contact op via 085-4000600 of laat uzelf terugbellen door de bedwantsen specialist.

 

Wat zijn de kosten van een bedwantsen bestrijding?

Iedereen schrikt al bij de gedachte aan bedwantsen in hun huis. Maar als men gaat zoeken op internet naar de kosten van een bedwansten bestrijding, schrikt men vaak nog harder. Wij houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Wij werken daarom met een vast laag tarief en berekenen géén voorrijkosten. Onze prijs is ten alle tijden een all-in prijs. Kortom géén nare verrassingen achteraf. Hoeveel een bestrijding in uw geval zou kosten hangt met name af van de grootte van uw probleem en hoeveel ruimtes er behandeld dienen te worden. Bestrijding van uw bedwantsen is al mogelijk vanaf € 125,- inclusief btw. Heeft u bedwantsen en wilt u meer weten over onze prijzen, neem dan vrijblijvend contact op met de bedwantsen specialist, wij helpen u graag.

Bij bedwantsen.......... bel de expert

 

Zelf bestrijden

Het zelf bestrijden van bedwantsen is eigenlijk niet te doen, dit met name omdat het een van de meest hardnekkigste insecten soorten is die bestaat. Een bedwants opsporen is zeer lastig, ze verstoppen zich met name op plekken die voor ons mensen lastig is te bereiken. Daarnaast is de voortplanting van een bedwants razendsnel, na iedere bloedmaaltijd zullen de vrouwelijke bedwantsen hun eitjes gaan leggen. Veel mensen hebben al eens geprobeerd hun bedwantsen probleem zelf te bestrijden, maar eigenlijk altijd zonder het gewenste resultaat te bereiken. Vaak moest er alsnog een professional hen helpen, voor een bedwantsbestrijding is namelijk enorm veel vakkennis nodig. Twijfel dan ook niet te lang bij het vermoeden van bedwantsen, schakel direct de bedwantsen specialist in. Tegen een vast laag tarief helpen wij u graag van uw bedwansten probleem af.


Heb ik bedwantsen?

Bedwantsen verschuilen zich het liefste in naden en kieren. Dit gebeurd veelvuldig in uw slaapkamer, dit komt met name door hun voedingsgedrag. Ze voeden zich het liefste met ons bloed, terwijl wij slapen. Het herkennen van bedwantsen is vaak erg lastig. De favoriete verstopplaatsen van een bedwants zijn over het algemeen voor ons lastig te bereiken. Wel merkt u de aanwezigheid van bedwantsen door de rode, jeukende bultjes op uw lichaam en de bloedvlekjes die ze in uw bed achterlaten. Grote kans dat u dan namelijk gebeten bent door een bedwants. Tijdens de nacht komen deze bedwantsen tevoorschijn en voeden zich dan met uw bloed. Vervolgens zullen de vrouwelijk bedwantsen hun eitjes gaan leggen en zo heeft u binnen no-time een bedwantsenplaag in uw woning.

 

De specialist in bedwantsen bestrijding

Effectief bestrijden van bedwantsen vergt kennis over het te gebruiken materiaal als ook eventueel te gebruiken gifstoffen en/of chemicaliën. Ook kennis van bedwantsen, en hun leefgewoontes is essentieel voor een succesvolle bestrijding. Daarnaast is het gebruik van verschillende bestrijdingsmiddelen alleen toegestaan voor professionele en gecertificeerde ongediertebestrijders. Heeft u last van bedwantsen in uw woning of bedrijf? Bel dan de bedwantsen specialist en laat één van onze gecertificeerde specialisten u helpen met het bestrijden van uw bedwantsen probleem. Wij proberen binnen 24 uur ter plaatste te zijn en gaan gelijk over tot bestrijding van uw probleem, tegen de scherpst mogelijke tarieven. Wij bieden goede service, en om deze reden rekenen wij géén voorrijkosten. Neem nu contact op via 085-4000600 voor een echte specialist in bedwantsen bestrijding.

"Top service, snel en duidelijk advies. Er werd netjes en snel gewerkt."

Claudia

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

Petra

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. En nu van mijn bedwantsen af."

Maarten