Last van houtworm?
Bel nu voor gratis inspectie

10 jaar garantie op houtwormbestrijding

Last van Boktor?
Bel 013-7610160

Over ons

Professionele Ongediertebestrijding 

SPM ongediertebestrijding kan u diverse oplossingen bieden op het gebied van ongediertebestrijding. Door de jarenlange ervaring van onze ongediertebestrijders zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kunnen brengen en kunnen wij u hier snel en vakkundig bij helpen. Door ons ruime werkgebied zijn wij altijd in de buurt om u snel en effectief van dienst te zijn bij ongediertebestrijding en ongediertepreventie.

Onze werkwijze

Als u contact met ons opneemt via 013-7610160 of ons contactformulier invult, kunt u uw probleem of vraag doorgeven aan onze ongediertebestrijder. Aan de hand van uw vraag of probleem komen wij binnen 24 uur in actie. In veel gevallen is het mogelijk om een gratis inspectie in te plannen. Bij deze gratis inspectie komen wij bij u langs voor het opstellen van een mogelijk behandelplan. Indien u wilt kunnen wij bij deze afspraak gelijk over gaan tot bestrijding van uw ongedierte.

 

Neem nu contact op voor een inspectie

 

Werkgebied

De specialisten van SPM ongediertebestrijding zijn altijd dicht bij u in de buurt te vinden. Wij proberen altijd binnen 24 uur u te helpen met uw ongedierte probleem. Wij werken met name in de volgende gemeenten: Asten, Baarle-Nassau, Bavel, Bergeijk, Berkel-Enschot, Bladel, Breda, Chaam, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop-Mierlo, Gilze-Rijen, Heeze-Leende, Helmond, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Oosterhout, Reusel-De Mierden, Someren, Tilburg, Udenhout, Ulvenhout, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Waalwijk. Staat uw gemeente er niet bij, maak u dan geen zorgen. Zolang als u in Noord-Brabant woont kunnen wij u vast wel helpen, maar bel dan voor de zekerheid met 013-7610160.

  

Wanneer kan ik contact opnemen?

Ongedierte komt overal voor. Behalve de nodige hinder en grote economische schade, kan het ook behoorlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Onze bestrijdingstechnici weren en bestrijden voor zowel bedrijven als particulieren alle soorten ongedierte, vanzelfsprekend met respect voor de omgeving en het milieu. Of u nu overlast heeft van bedwantsen, van mieren, kakkerlakken, of wespen. Ook voor de bestrijding van knaagdieren zoals muizen, bent u bij SPM ongediertebestrijding aan het juiste adres.

 

Onze websites

SPM ongediertebestrijding beschikt over een aantal websites welke u kunt bezoeken in verband met uw probleem. Denk aan bijvoorbeeld www.wespenman.nl voor uw wespen probleem, of als u overlast ondervind van bedwantsen: www.bedwantsen-specialist.nl Bent u specifiek aan het zoeken naar een muizenbestrijder, kijk dan eens op www.muizenman.nl Ook voor houtworm problemen hebben wij een speciale site ontwikkeld: www.houtworm-specialist.nl Uiteraard kunnen we onze bedrijfswebsite niet vergeten: www.de-ongediertebestrijder.nl Kortom, SPM ongediertebestrijding kan u altijd helpen.

 

 

"Top service, snel en duidelijk advies. Er werd netjes en snel gewerkt."

Claudia

"Goede communicatie duidelijke uitleg en super service! Heel vriendelijk en beleefd."

Petra

"Op zondag gebeld ,netjes te woord gestaan. Omdat ik op maandag zelf niet kon , is hij op dinsdag langs gekomen. En nu van mijn bedwantsen af."

Maarten