Hoe zou u bedwantsen kunnen voorkomen? Als u ooit bedwantsen heeft gehad, of iemand kent die ooit bedwantsen heeft gehad dan weet u dat dit alles behalve prettig is. Nog los van alle jeuk en de gedachte aan bedwantsen. Uw hele huis staat op zijn kop vanwege de bestrijding. De naam bedwants is enorm misleidend, dit akelige beestje kan namelijk door uw hele woning zitten.

Bedwantsen vanuit uw vakantie adres

Bedwantsen zijn een steeds groter probleem aan het worden, en we zien ook steeds vaker berichten in kranten en op tv. Een van de redenen hiervoor is dat we steeds vaker reizen, zelfs is het maar een weekendje weg. We slapen dan vaak in een hotel dat besmet is met bedwantsen en dit akelige insect kan gemakkelijk uw koffer in kruipen. Vervolgens kruipt de bedwants tussen de kleding en zonder dat u het door heeft wordt het insect mee naar huis genomen. De bedwants zal vervolgens thuis de koffer uit komen en zoekt dan een nieuwe veilige plek. Dan begint de ellende pas echt goed, de bedwants heeft namelijk bloed nodig en gaat u bijten, legt vervolgens eitjes en binnen de kortste keren zit uw woning vol met bedwantsen.

Anti bedwants tips

Hoe zou u bedwantsen overlast kunnen voorkomen? Als u op reis gaat zou u extra alert moeten zijn. De bedwants neemt u bijna altijd mee uit een hotel. Als u dus in een hotel verblijft laat dan uw koffer niet open staan. Op een onbewaakt ogenblik loopt een eventueel aanwezige bedwants namelijk zo uw koffer in. Daarnaast, gooi nooit je koffer op het bed van je hotelkamer. Dit maakt het tenslotte alleen maar makkelijker voor de bedwants.  Of u nu in een 5-sterren hotel of in een goedkoop hostel logeert dat maakt geen verschil. Bedwantsen maken geen onderscheid in prijs. Controleer de naden van het bed, het dekbed, eventuele kieren en scheuren in de muur. Om te voorkomen dat de bedwants s’nachts via de muur je bed in loopt zou u het bed iets van de muur af kunnen zetten. Uiteraard voorkomt dit niet dat de bedwants via de bedpoten bij u zou kunnen komen. Als u bedwantsen heeft aangetroffen in uw kamer vraag dan meteen een andere kamer, het hoeft namelijk niet zo te zijn dat het hele hotel last heeft van bedwantsen. Als u eenmaal thuis gekomen bent pak dan de koffer voorzichtig uit en was als dit mogelijk is zoveel mogelijk kleding op 60 graden. Kleding die u niet op 60 graden kunt wassen kan u 48 uur invriezen op een temperatuur van minimaal -20 graden, maar bij voorkeur langer dan 96 uur.

 

Reviews bekijken

Als u een hotel gaat boeken is het raadzaam om voordat u dit doet even te kijken op Google of er reviews over het hotel zijn geschreven in combinatie met de bedbug of bedwants. Websites als zoover bieden een schat aan informatie, en niet alleen of het eten lekker is. Maar dus ook of er bedwantsen aanwezig zijn in het hotel dat u wil gaan boeken.

Bedwantsen aangetroffen in huis.

Heeft u een fijne vakantie gehad en alle voorzorgsmaatregelen in acht genomen, maar toch bedwantsen aangetroffen in huis. Wacht dan niet te lang, schakel tijdig de experts in van de Bedwantsen Specialist. Wij helpen u snel en effectief af van uw bedwantsen probleem.